Showholdet sæson 2019 – 2020

Showholdet er et udtaget hold for gymnaster i Tølløse og omegn. Gymnasterne på holdet er udtaget og har særligt fokus på videregående spring, akrobatik samt opvisningstræning, hvor rytmedelen kobles sammen med springdelen på en underholdende måde.

Showholdet træner tirsdage 18.45 – 20.45 i Tølløse Hallen.

Showholdet har udover den daglige træning en lang række weekendtræninger bl.a. i springcentret på Sorø Gymnastikefterskole, som er med til at sikre, at gymnasterne bliver udfordret og får mulighed for udvikling uanset hvad niveau, de er på.

Opvisninger
Showholdet laver hvert år mange opvisninger. Både forårsopvisninger i Kalundborg Hallerne, i Tølløse Hallen og ved andre gymnastikforeningers opvisninger samt ved pinsefester, messer, festivaler mv.

Er du interesseret i at få besøg af showholdet til en lokalopvisning, en messe, en workshop eller et andet arrangement, er du meget velkommen til at kontakte instruktør Linda Svenstrup Munk på linda.svenstrup.munk@gmail.com eller tlf. 22 96 68 98.

Udtagelse og åbne træninger

Udtagelsen til showholdet foregår i august. De første to træninger i august er åbne for alle, der har et ønske om at gå på holdet eller er i tvivl om, hvorvidt de lever op til de krav, der stilles.

De åbne træninger for sæson 2019-2020 er

 • Tirsdag den 20. august kl. 18.45 – 20.45 i Tølløse Hallen
 • Tirsdag den 27. august kl. 18.45 – 20.45 i Tølløse Hallen

Udtagelsen foregår tirsdag den 3. september kl. 18.45 – 21. Til denne træning vil alle fremmødte gymnaster til slut i træningen få besked om, hvorvidt det er udtaget eller ej.

Udtagelseskrav til Showholdet
Springgymnasterne til Showholdet udtages efter kunnen og engagement – ikke alder. Tekniske færdigheder, engagement og motivation for videreudvikling vægtes højt.

Alle, springgymnaster, som opfylder følgende krav. er velkomne til både de åbne træninger og udtagelsen:

 • Gymnasten skal være 12 år eller fylde 12 år i løbet af sæsonen. Der er ingen øvre grænse – alle er velkomne (både junior og seniorgymnaster).
  § Gymnasten skal kunne stå på hænder uden modtagning (i minimum 10 sekunder).
  § Gymnasten skal kunne lave et pænt araberspring med efterfølgende flik-flak ud i et – helst uden modtagning
  § Gymnasten skal kunne lave et kraftspring uden modtagning
  § Gymnasten skal kunne lave en salto og en hoftebøjet eller strakt salto i minitrampolinen.
  § Gymnasten skal kunne lave en salto på aitrack pro’en uden hjælp.
  § Gymnasten skal kunne følge rytmiske takter og være indstillet på at bruge tid på at lære små sekvenser i forskellige rytmegenrer
  § Gymnasten skal være engageret i træningen og holdet og være indstillet på at træne seriøst og prioritere alle ekstra træninger og opvisninger.
  § Gymnasten skal være interesseret i at deltage i akrobatikopstillinger enten som bund eller top.
  § Gymnasten skal indstillet på at dyrke styrketræning hjemme mellem træningerne.

Har du spørgsmål vedr. showholdet, opvisninger eller udtagelsen, kontakt
Instruktør: Linda Svenstrup Munk: linda.svenstrup.munk@gmail.com tlf. 22 96 68 98

Sponsorater

Showholdet har i sæsonen 2018-2019 modtage sponsorater fra flere forskellige virksomheder og privatpersoner. Sponsoraterne er med til at sikre, at holdet kan træne i springcentre og komme rundt i Danmark og optræde.

I 2019 var holdet i Grækenland og opvise og blive inspireret af hold fra hele verden. Dette kunne ikke lade sig gøre, uden sponsoraterne, så vi er meget taknemmelige for hvert et beløb.

Showholdets sponsorer sæson 2019-2019

Følgende virksomheder og foreninger har støttet Showholdet økonomisk eller med andre former for støtte (poster, træninger, mad og drikke mv.) i sæson 2018-2019

Økonomiske sponsorater (fra 1.500 kr. – 15.000 kr.)

 • Itec 4300 Holbæk
 • JP Consult (konsulentvirksomhed)
 • Poul Møller Hansen (Vognmand)
 • HC Profiler (Tømmerfirma)
 • TJ Tømmerservice (Tømmerfirma)
 • Bygma Roskilde
 • Jesper Thygesen (fragtservice)
 • Lions Club Holbæk
 • Lions Club Tølløse

Sponsorater af gaver, roll up, tilskud til busture, flyture, træninger samt mad & drikke mv.

 • Sorø Gymnastikefterskole
 • Tølløse gymnastikforening
 • Tølløse Privat- og Efterskole
 • Tølløse Hallen
 • Vipperød Bustrafik

Frivilligt arbejde af forældre, gymnaster og trænere

Showholdet har selv samlet mange penge ind ved at sælge lodder for Børnehjælpsdagen og julelotterier for Lions Club. Holdet har desuden solgt pølser og stået vagt ved Mørkøv Kræmmermarked og lavet mange andre former for frivilligt arbejde for at tjene penge til turen.

Støt os på Mobile pay

Vi er meget taknemmelige for hvert et sponsorat, og har du lyst til at støtte holdet, så send en sms eller ring til instruktøren på 22966898 eller støt os med 50 kr. eller mere på mobile pay til 55327 med teksten SHOW. Vi er meget taknemmelig for hvert et bidrag, og har du lyst til at støtte holdet, kan du sende et beløb med mobile pay til: 55327 med teksten SHOW.

Følg Showholdet på Facebook
Showholdet har en facebook, hvor vi deler oplevelser fra træninger, ture og opvisninger. Her kan du følge med i hvad holdet laver og se, når der er udtagelse til holdet ved sæsonstart med åbne træninger. Følg med på www.facebook.dk/showholdet