Om Showholdet

 

Showholdet er et spring-rytmehold for springgymnaster i Tølløse og omegn. Holdet er udtaget og har særligt fokus på videregående spring samt opvisningstræning hvor rytmedelen kobles sammen med springdelen på en underholdende måde.

Showholdet træner tirsdage 18.30 – 20.30 i Tølløse Hallen.

Showholdet har udover den daglige træning en lang række weekendtræninger bl.a. i springcentret på Sorø Gymnastikefterskole, som er med til at sikre, at gymnasterne bliver udfordret og får mulighed for udvikling uanset hvad niveau, de er på.

Opvisninger
Showholdet laver hvert år opvisning til både forårsopvisninger i Kalundborg Hallerne, i Tølløse Hallen og ved andre gymnastikforeningers opvisninger samt ved pinsefester, messer mv.

Er du interesseret i at få besøg af holdet til en lokalopvisning, en messe, en workshop eller et arrangement, er du meget velkommen til at kontakte instruktør Linda Svenstrup Munk på linda.svenstrup.munk@gmail.com eller tlf. 22 96 68 98.

Trænerteamet består af:

• Instruktør Linda Svenstrup Munk
• Hjælpeinstruktør Anders Jensen
• Hjælpeinstruktør Jens Prier
• Hjælpeinstruktør Ida Birkebæk Okkels
• Hjælpeinstruktør Jakob Skov Hansen

Udtagelse og åbne træninger

Udtagelsen til holdet foregår altid i august. De første to træninger i august er åbne for alle, der gerne vil gå på holdet eller er i tvivl om, hvorvidt de lever op til de krav, der stilles.

Udtagelseskrav til Showholdet
Springgymnasterne til Showholdet udtages efter kunnen og engagement – ikke alder. Tekniske færdigheder, engagement og motivation for videreudvikling vægtes højt. Alle, springgymnaster, som opfylder følgende krav er velkomne til både de åbne træninger og udtagelsen:
 Gymnasten skal være minimum 11 år, men ingen øvre grænse – alle er velkomne (mini så vel som junior og seniorgymnaster).
 Gymnasten skal kunne stå på hænder uden modtagning (i kortere eller længere tid).
 Gymnasten skal kunne lave et pænt araberspring med efterfølgende flik-flak ud i et – helst selv eller med meget lidt modtagning (lige på nippet til at kunne selv)
 Gymnasten skal kunne lave et kraftspring selv.
 Gymnasten skal kunne lave en salto og en hoftebøjet eller strakt salto i minitrampolinen.
 Gymnasten skal kunne lave en salto på aitrack pro’en uden hjælp.
 Gymnasten skal kunne følge rytmiske takter og være indstillet på at bruge tid på at lære små sekvenser i forskellige rytmegenrer
 Gymnasten skal være engageret i træningen og holdet og være indstillet på at træne seriøst og prioritere alle ekstra træninger og opvisninger.

Har du spørgsmål vedr. showholdet, opvisninger eller udtagelsen, kontakt
Instruktør: Linda Svenstrup Munk: linda.svenstrup.munk@gmail.com tlf. 22 96 68 98

Tak til Showholdets sponsorer!
Showholdet har i sæsonen 2018-2019 modtage sponsorater fra flere forskellige virksomheder og privatpersoner. Vi er meget taknemmelig for hvert et bidrag, og har du lyst til at støtte holdet, kan du sende et beløb med mobile pay til: 55327 med teksten SHOW.
Sponsoraterne er med til at sikre, at holdet kan træne i springcentre og komme rundt i Danmark og optræde. I 2019 skal holdet en tur til Grækenland og opvise og blive inspireret af hold fra hele verden. Dette kunne ikke lade sig gøre, uden sponsoraterne, så vi er meget taknemmelige for hvert et beløb.

Følgende virksomheder og foreninger har støttet Showholdet økonomisk eller med andre former for støtte (poster, træninger mv.) i sæson 2018-2019
– Itec 4300 Holbæk
– JP Consult (konsulentvirksomhed)
– Poul Møller Hansen (Vognmand)
– Jesper Thygesen (fragtservice)
– Tølløse gymnastikforening
– Sorø Gymnastikefterskole
– Tølløse Privat- og Efterskole

Vi er meget taknemmelige for hvert et sponsorat, og har du lyst til at støtte holdet, så send en sms eller ring til instruktøren på 22966898 eller støt os med 50 kr. eller mere på mobile pay til 55327 med teksten SHOW.

Følg Showholdet på Facebook
Showholdet har en facebook, hvor vi deler oplevelser fra træninger, ture og opvisninger. Her kan du følge med i hvad holdet laver og se, når der er udtagelse til holdet ved sæsonstart med åbne træninger. Følg med på www.facebook.dk/showholdet