Showholdet sæson 2020– 2021

Showholdet er et udtaget springhold for gymnaster i Tølløse og omegn. Gymnasterne på holdet er udtaget og har særligt fokus på videregående spring, akrobatik samt opvisningstræning, hvor rytmedelen kobles sammen med springdelen på en underholdende måde.

Showholdet træner tirsdage 18.45 – 20.45 i Tølløse Hallen.

Showholdet har udover den daglige træning en lang række weekendtræninger bl.a. i springcentret på Sorø Gymnastikefterskole, som er med til at sikre, at gymnasterne bliver udfordret og får mulighed for udvikling uanset hvad niveau, de er på.

Opvisninger
Showholdet laver hvert år mange opvisninger. Både forårsopvisninger i Kalundborg Hallerne, i Tølløse Hallen og ved andre gymnastikforeningers opvisninger samt ved pinsefester, messer, festivaler mv.

Er du interesseret i at få besøg af showholdet til en lokalopvisning, en messe, en workshop eller et andet arrangement, er du meget velkommen til at kontakte instruktør Linda Svenstrup Munk på linda.svenstrup.munk@gmail.com eller tlf. 22 96 68 98.

Udtagelse og åbne træninger
Udtagelsen til showholdet foregår de tre første træninger. Disse træninger er åbne for alle, der har et ønske om at gå på holdet, og lever op til de krav der stilles. Træningerne er også åbne for gymnaster, der er i tvivl om, hvorvidt de lever op til de krav, der stilles.  Efter 3. træning (1. september) vil man få at vide, om man er udtaget til at gå på holdet eller ej.  Man vil blive ringet op af en af trænerne, og får der at vide, om man er udtaget eller ej.

De åbne træninger/udtagelse for Showholdte sæson 2020-2021

 • Tirsdag den 18. august kl. 18.45 – 20.45 i Tølløse Hallen
 • Tirsdag den 25. august kl. 18.45 – 20.45 i Tølløse Hallen
 • Tirsdag den 1. september kl. 18.45 – 20.45 i Tølløse Hallen (efter denne træning får man besked om, hvorvidt man er udtaget eller ej)

Hjemmetræning
Gymnasterne skal være indstillet på at lave styrketræningsprogrammer og andre former for træning af fx håndstand eller andet, derhjemme for at kunne blive udtaget.

Udtagelseskrav til Showholdet
Gymnasterne til Showholdet udtages efter kunnen og engagement – ikke alder.

Tekniske færdigheder, engagement og motivation for videreudvikling vægtes højt.

Alle, springgymnaster, som opfylder følgende krav. er velkomne til både de åbne træninger med henblik på udtagelse

 • Gymnasten skal være 12 år eller fylde 12 år i løbet af sæsonen (senest i marts 2021). Der er ingen øvre grænse – alle er velkomne (junior og seniorgymnaster)
 • Gymnasten skal kunne stå på hænder uden modtagning (i minimum 10 sekunder).
 • Gymnasten skal kunne lave et pænt araberspring med efterfølgende flik-flak ud i en køre – helst helt uden modtagning)
 • Gymnasten skal kunne lave et kraftspring uden modtagning
 • Gymnasten skal kunne lave en salto og en hoftebøjet eller strakt salto i minitrampolinen.
 • Gymnasten skal kunne lave en salto på aitrack pro’en uden hjælp.
 • Gymnasten skal kunne følge rytmiske takter og være indstillet på at bruge tid på at lære små sekvenser i forskellige rytmegenrer
 • Gymnasten skal være engageret i træningen og holdet og være indstillet på at træne seriøst og prioritere alle ekstra træninger og opvisninger.
 • Gymnasten skal være indstillet på at deltage i akrobatikopstillinger enten som bund eller top.
  Gymnasten skal indstillet på at dyrke styrketræning og andre former for træning derhjemme mellem træningerne med fokus på individuel udvikling

Har du spørgsmål vedr. showholdet, opvisninger eller udtagelsen, kontakt
Instruktør: Linda Svenstrup Munk: linda.svenstrup.munk@gmail.com tlf. 22 96 68 98

Sponsorater
Showholdet har i sæsonen 2019-2020 modtage sponsorater fra flere forskellige virksomheder og privatpersoner. Sponsoraterne er med til at sikre, at holdet kan træne i springcentre og komme rundt i Danmark og optræde.

I 2019 var holdet i Grækenland og opvise og blive inspireret af hold fra hele verden. Dette kunne ikke lade sig gøre, uden sponsoraterne, så vi er meget taknemmelige for hvert et beløb. Vi håber fortsat, at vores sponsorer vil støtte holdte, så vi kan komme på andre gode ture og rejser i de kommende sæsoner.

Showholdets sponsorer sæson 2019-2020
Følgende virksomheder og foreninger har støttet Showholdet økonomisk eller med andre former for støtte (poster, træninger, mad og drikke mv.) i sæson 20219-2020

Økonomiske sponsorater (fra 1.500 kr. – 15.000 kr.)

 • Itec 4300 Holbæk
 • JP Consult (konsulentvirksomhed)
 • Poul Møller Hansen (Vognmand)
 • Jesper Thygesen (fragtservice)

Tilskud til arrangementer, dragter, træninger samt mad & drikke

 • Sorø Gymnastikefterskole
 • Tølløse gymnastikforening
 • Super Brugsen, Tølløse

Frivilligt arbejde af forældre, gymnaster og trænere
Showholdet har selv samlet mange penge ind ved at sælge julelotterier for Lions Club. Holdet har desuden klippet hundegræs og samlet sten på marker i og omkring Tølløse for at tjene penge til sjove ture og træninger i springcentre mv.

Støt os på Mobilepay
Vi er meget taknemmelige for hvert et sponsorat, og har du lyst til at støtte holdet, så send en sms eller ring til instruktøren på 22966898 eller støt os med 50 kr. eller mere på mobile pay til 55327 med teksten SHOW. Vi er meget taknemmelig for hvert et bidrag, og har du lyst til at støtte holdet, kan du sende et beløb med mobile pay til: 55327 med teksten SHOW.

Følg Showholdet på Facebook
Showholdet har en facebook, hvor vi deler oplevelser fra træninger, ture og opvisninger. Her kan du følge med i hvad holdet laver og se, når der er udtagelse til holdet ved sæsonstart med åbne træninger. Følg med på www.facebook.dk/showholdet

Hvis du har spørgsmål til holdet, er du altid velkommen til at kontakte instruktør, Linda Svenstrup Munk på tlf. 22966898 eller email linda.svenstrup.munk@gmail.com

Pris: 1.200 kr. derudover må der
påregnes udgift til opvisningsdragt
Opstart: Uge 34 samt efter udtagelse i uge 37
Lokation: Tølløse Hallen

Er holdet noget for dig?