For de voksne har vi flere forskellige motionsaktiviteter. Nogle er med opvisning og andre er uden. Fælles er at man i løbet af sæsonen får styrket musklerne, konditionen og dermed trænet hele kroppen. Motion giver overskud og glæde i hverdagen.
Udover gymnastikken har vi også en række andre aktiviteter. Udendørs motion er et af vores områder og dækker over vores hold med stavgang, krocket samt en løbeklub. Her kommer du ud i den friske luft året rundt med stavgang og Tølløberne. Du vil komme vidt omkring i Tølløse og den nærmeste omegn.
Alle vores instruktører har en uddannelse enten fra DGI, idrætshøjskole eller tilsvarende. Vi bruger så vidt muligt erfarne instruktører, men bruger også tid på at oplære hjælpetrænere og minihjælpere så de er parate til fremtiden.
Tølløse gymnastikforening er medlem af DGI.

Om foreningen

Om Tølløse Gymnastikforening

Foreningens formål er ved gymnastik, idræt og anden kulturel virke, at fremme den enkeltes sundhed og trivsel. Vi udbyder forskellige idrætsaktiviteter, men vores hovedaktivitet har siden foreningens start i 1897 været gymnastik.
Foreningen drives af den frivillige bestyrelse samt alle vores frivillige instruktører og hjælpere.
Den største gruppe af gymnaster i foreningen er børn og unge i alderen 2-18 år. De mindste starter sammen med forældre eller bedsteforældre på vores familiehold og fortsætter herefter på vores hold der rummer både spring og rytmisk gymnastik. Børnene og de unge gymnasterne træner til forårets gymnastikopvisning og flere af vores hold deltager også i træf og stævner rundt om i Vestsjælland.